daha korkunÇ ve komİk hİkayeler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ArseniC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 1
  • Görüntüleme : 233

ArseniC

Sistem Admini
Yönetici
Kullanıcı ID
3
Time online
18h 46m
ale adli 16 yaşlarinda bir kiz varmiş.Bu kiz daha 5. sinfa giderken babasi ölmüş.Bu nedenle çok üzelen kiz yasa bürünmüş yemez içmez olmuş.Fakat daha sonralari 6.sinifa geçtiğinde babasi ile konustuğunu idda etmiş.abiside:acaba babam bizle niye konusmuyo demiş?sanki seni cok severdi rahmetli``. Diye dalga geçmiş abisi.Ardindan da eklemiş``hayal gücüne hayranim Lale``.Bunu duyan Lale aşiri sinirlenmiş.Babam sana gününü gösterir buraya geldiğnde seni öldürmesini isteyeceğim demiş.Abi ha ha ha çok korktum valla diyerek dalga geçiş kizda mirildanarak sen geç dalgani demiş.Ve ertesi günler abinin hayatinda terslik olmaya başlamiş.Bu terslikler siraya konulur gibi değilmiş.
Bir gün yağmur yağiyormus saat gece 3 buçuk muş.Kiz tam sirasi demiş ve babasini cağirmis bağiriyormus ama içinden onu ancak babasi böyle duyuyormus.gökten bir işik geldi simsek cakti gibi olmus baba evin içine pencereden girmiş üzerinde islak ama temiz gömülürken üzerinde olan kiyafet varmis.Kiz abisini öldürmesini istemiş.Babasi bunu neden istediğini sorunca kizda olanlari anlatmaya başlamis.Bunu duyunca baba sinirinden lalaenin absinin odasina gitmiş eline geçen bir halat iple cocuğu boğmus çocuk hem nefes almak için direniyor hemde babsinin bir hayalet olduğunu görünce korkundan ölecek gibi olmus.Bu sefer abi babayi öldüren mafyanin babaya sapladiği biçagin hayla kalbinde olduğunu görmüş bunu gören baba hosuna mi gitti diye biçaği cikarmis oğulun kalbine saplamis tabi saplayinca da yok olmus ve bicakta abi iyleşmiş fakat suan bakirköyde dier deişle deliler hastahanesinde

ArseniC

Sistem Admini
Yönetici
Kullanıcı ID
3
Time online
18h 46m
arkadaslar şimdi size gerçekten yaşanmiş bir hikaye anlatacam.Ben bu hikayeyi komşumdan öğrendim .Neyse. Birgün baba ie oğlu karavanla bir geziye çikmişlar.Macera olsun diye ara yollardan gidiyorlarmiş. Bir süre sonra baba benzinlerinin bittiğini ve bulunduklari yere yakin bir kasabadan benzin almaya gideceğini söylemş.Çocuk babasina beni de götür diye yalvarmiş ama nafile.Babasi ona hemen dönücem demiş.Babanin kasabaya gidişinden 2 saat geçmiş.

Üst Alt